Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy tiedot loppuvuoden tapahtumista.
Tampereen Teknillinen Seura (TTS) jakoi jo kolmatta kertaa 10 000 euron suuruisen Teknologiayrittäjyyspalkinnon, jonka kriteerinä on yrittäjyys, jossa teknologian kehittäminen ja hyödyntäminen rikastuttavat paikallista elinkeinoelämää ja yhteiskuntaa. Samalla rohkaistaan teknologian taitajia yrittäjyyteen.
Lokakuun kuukausikirjeestä löytyy tarkemmat tiedot lokakuun kuukausikokouksesta ilmoittautumisohjeineen sekä katsauksen syksyn muihin tapahtumiin. Eritoten huomionarvoisia ovat Teknologiyrittäjyyspalkinnon jako kuukausikokouspäivänä sekä marraskuun ekstraseminaari 11.11.2010.
Syyskuun kuukausikirje pitää sisällään tarkemmat tiedot syyskuun kuukausikokouksesta ilmoittautumisohjeineen sekä katsauksen syksyn muihin tapahtumiin.
Tampereen Teknillinen Seura on mukana tukemassa Tampereella 10.-15.8.2010 järjestettävää teknologian historiaa käsittelevää konferenssia