Ajankohtaista

Jäsenistölle toimitettava kirje sisältää lisätietoja maaliskuun kokouksesta sekä muista kevätkauden tapahtumista.
Jäsenistölle toimitettava kirje sisältää lisätietoja helmikuun kokouksesta, lumigolfin peluumatkasta sekä kevään tapahtumakalenterin.
TTS:n kotisivut uudistuvat tammikuun 2010 aikana, muutos näkyy sekä uutena sisältönä että ilmeenä. Uusilta sivuilta löytyy aiempaa laajemmin lisätietoa Seuran toiminnasta ja tapahtumiin ilmoittautumisenkin voi jatkossa hoitaa kotisivujen kautta.
TTS:n jäsenille toimitettu tammikuun 2010 kuukausikirje. Tammikuun kuukausikokouksen tietojen lisäksi kirje sisältää katsauksen kevätkauden tapahtumiin.
Tampereen Teknillisen Seuran vuosijuhlat järjestetään helmikuun ensimmäisenä lauantaina.