Ajankohtaista

Oheisesta kuukausikirjeestä löydät tietoa lokakuun kuukausikokouksen mielenkiintoisesta aiheesta sekä syksyn tulevista tapahtumista. Liitteenä on myös tietoa Tampereella järjestettävästä Hiukkasfoorumin syysseminaarista.
Tampereen Teknillinen Seura ry haastaa kaikki pirkanmaalaiset järjestöt ja niiden jäsenet tukemaan teknologiaosaamista lahjoitusten voimin.
Oheisesta kuukausikirjeestä löydät tietoa syyskuun kuukausikokouksen mielenkiintoisesta aiheesta sekä syksyn tulevista tapahtumista.
Tampereen Teknillinen Seura, yksi TTY-säätiön perustajista, haastaa jäsenensä mukaan kartoittamaan säätiön pääomaa.
Tampereen Teknillinen Seura on jakanut stipendejä TTY:n perus- ja jatko-opiskelijoille ulkomailla tapahtuvan opiskelija- ja tutkijavaihdon kustannuksiin.