Ajankohtaista

120-vuotias Tampereen Teknillinen Seura palkitsi tänään tamperelaisen Lymed Oy:n 10 000 euron arvoisella Teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Lymed Oy on tamperelainen tekstiiliteknologiaa edustava perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia lääkinnällisteknisiä tukivaatteita 20 vuoden kokemuksella. Yritys tunnetaan alansa kehittäjänä sekä vastuullisena painevaatevalmistajana: LYMED- tuotteita käytetään erilaisissa painehoitoa vaativissa tilanteissa, kuten arpihoidossa, turvotushoidossa, leikkausten jälkihoidossa sekä esim. CP-vammaisten ja autististen tukivaatteina.
10 000 euron arvoisen palkinnon voittaja on löytynyt. Teknologiayrittäjyyspalkinnon ja taustavaikuttajatunnustuksen saajat julkistetaan 2.10.2013 Teknologiayrittäjyyspäivillä Mindtrek -tapahtuman yhteydessä.
Kesätiedote (12.6.2013)
Tampereen Teknillinen Seura on jakanut tänä vuonna yhteistyössä LUMATE-keskuksen kanssa matematiikka-luonnontieteen stipendejä kaikkiaan 58 koululle. Stipendi jaettiin kaikkiin Tampereen ja kaupunkiseudun kehyskuntien yläkouluihin sekä ensimmäistä kertaa Tampereen alakouluihin. Stipendin sai 73 oppilasta.