Ajankohtaista

Tampereen Teknillinen Seura myönsi taustavaikuttajatunnustuksen Forum for Intelligent Machines ry:n (FIMA) pääsihteerille Antti Sirénille, joka on työskennellyt useita vuosia yritysten teknologiakehityksen ja kansainvälistymisen hyväksi. Sirén on nähnyt verkostoitumisen tärkeyden, sekä toiminut asiantuntijana ja edistäjänä monen yrityksen tutkimusponnisteluissa.
120-vuotias Tampereen Teknillinen Seura palkitsi tänään tamperelaisen Lymed Oy:n 10 000 euron arvoisella Teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Lymed Oy on tamperelainen tekstiiliteknologiaa edustava perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia lääkinnällisteknisiä tukivaatteita 20 vuoden kokemuksella. Yritys tunnetaan alansa kehittäjänä sekä vastuullisena painevaatevalmistajana: LYMED- tuotteita käytetään erilaisissa painehoitoa vaativissa tilanteissa, kuten arpihoidossa, turvotushoidossa, leikkausten jälkihoidossa sekä esim. CP-vammaisten ja autististen tukivaatteina.