Ajankohtaista

Tampereen Teknillinen Seura palkitsi tänään tamperelaisen Hydman Oy:n 10 000 euron arvoisella Teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Tänä vuonna palkitsemisperusteissa painotettiin erityisesti voittajayrityksen nopeaa kasvua ja suurta vientitoiminnan osuutta liikevaihdosta. Hydman Oy on esimerkillinen kasvuyritys, joka osoittaa, että perinteisellä konepajateollisuudella on edelleen mahdollisuuksia merkittävään kansainväliseen vientitoimintaan, kun tuotteet ja osaaminen ovat riittävän korkeatasoisia.
Tervetuloa Tampereen Kauppaseuran, Tampereen Suomalaisen klubin ja Tampereen Teknillisen seuran järjestämään PIRKANMAA 2050 -seminaariin Tampereen Yliopiston suureen juhlasaliin keskiviikkona 14.11.2012 klo 16.00.
Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy mm. kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen.
Seuran jäsenten ja sidosryhmien tiedoksi tämä yhteistyötahomme Luova Tampereen järjestämä syksyyn valoa tuova seminaari.