Elokuu_2019_kuukausikokous

Elokuun kuukausikokous tiistaina 27.8.2019 klo 18 G Livelab Tampereen tiloissa (Puutarhakatu 2)

Kuukausikokouksessa tutustumme Frenckellin vanhaan pannuhuoneeseen kunnostettuun ainutlaatuiseen klubitilaan. Uuden klubitilan historialliseen koskimaisemaan ovat kunnostaneet Tampereen kaupunki ja  G Livelab Tampere Oy. Tilan ainutlaatuista akustiikkajärjestelmää meille esittelee professori Tapio Lokki Aalto-yliopistosta. G Livelab Tampereen toimintaa meille esittelee toimitusjohtaja Annamaija Saarela. Kuukausikokouksen jälkeen klo 20 klubi avautuu yleisölle ja kuukausikokoukseen osallistujille on varattu liput illan konserttiin, josta vastaa tamperelainen huippukokoonpano. Pääsemme siis kokemaan ainutlaatuisen klubitilan akustiikkaominaisuudet käytännössä.

G Livelab Tampere tarjoaa aivan uudenlaisen elävän musiikin kokemuksen, jonka ytimessä ovat laadukas ja laaja-alainen ohjelmisto, huippuluokan äänentoisto sekä viihtyisän ilmapiirin luova moderni design. G Livelabissa kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikat koetaan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, musisoi lavalla sitten herkkävireinen jousikvartetti, kovaääninen rock-bändi tai mitä tahansa siltä väliltä. Tilan pää- ja sisustussuunnittelusta vastaa Casagrande Laboratory, akustiikkasuunnittelusta Akukon Oy ja virtuaaliakustiikasta Aalto-yliopiston professori Tapio Lokki. Kaiutinjärjestelmät toimittaa Genelec. 

Musiikin ehdoilla suunniteltu klubi on uusin G Livelab -brändin alla toimiva keikkapaikka. Vuonna 2016 Helsingissä avattu ensimmäinen G Livelab on nopeasti saavuttanut suosikin aseman pääkaupunkiseudun musiikinystävien keskuudessa. Elävän musiikin konserttien lisäksi 250 hengen kapasiteetilla ja erinomaisella ravintola- ja baaripalveluilla varusteltu G Livelab Tampere tarjoaa hienot fasiliteetit tapaamisille, konferensseille, juhlille, tapahtumille sekä festivaaleille. Yleisötilojen lisäksi pannuhuoneesta löytyy ammattitason studio. Yleisötila sekä kellari ovat molemmat esteettömiä sekä koko klubi on varusteltu infrapunasäteilyn käyttöön perustuvalla kuulojärjestelmällä, jota voi käyttää myös simultaanitulkkaukseen. 

G Livelab -brändin takana on Muusikkojen liitto. Yritysperheeseen kuuluu myös Radio Helsinki, jonka kuuluvuusalue laajenee Tampereelle vuoden 2020 alusta.

Ilmoittaudu kokoukseen 14.8.2019 mennessä  alta.