Joululaulutilaisuus su 15.12.2019

Kaikille Tampereen Teknillisen Seuran jäsenille ja heidän perheilleen avoin koko perheen joululaulutilaisuus järjestetään Kalevan Laulumajalla (Takojankatu 1, 33540 Tampere) sunnuntaina 15.12.2019 klo 14.30 - n. 16.00.

Tilaisuuden järjestävät perinteiseen tapaan Seuran nuoriso- ja kulttuurijaostot yhdessä. Ohjelmassa on tuttujen joululaulujen laulamista sekä lumikuningattaren vierailu. Ohjelmaan mahtuu myös muutama lasten musiikkiesitys, mikäli yleisössä on halukkaita esiintyjiä.

Tarjolla on glögiä sekä pientä naposteltavaa. Käynti Laulumajalle on sisäpihalta, josta löytyy myös joitakin parkkipaikkoja.

Tervetuloa yksin tai koko perheen voimalla!

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella keskiviikkoon 11.12. mennessä. Muista ilmoittaa kaikki perheenjäsenet erikseen, jotta osaamme varata perheen pienimmille oikean määrän paketteja.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Johanna Lantto (johannalantto@iki.fi, 050-590 9480).

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.