Maaliskuun 2020 kuukausikokous

PERUTTU -Tiistaina 17.3.2020 klo 17:30 Pääkirjasto Metso

Hei,

Maaliskuun kuukausikokous (17.3.2020 Pääkirjasto Metso) on peruttu.

Sosiaalisten kontaktien vähentäminen kuuluu tärkeimpiin toimiin, joilla koronaviruksen leviämistä voidaan hidastaa. Tästä syystä TTS:n hallitus on tänään päättänyt, että maaliskuun kuukausikokous perutaan. Huhtikuun kokouksen osalta jäämme vielä seuraamaan tilannetta, mutta on todennäköistä, että sääntömääräinen kevätkokous käydään videopuhelupalveluiden välityksellä.

Aivotutkija Katri Saarikivi lupasi tänään 12.3. puhelimitse, että hän tulee mielellään syksyllä kertomaan meille aivojen hyvinvoinnista, joten vastaavalla aiheella on uusintatilaus jo vetämässä. 

----------------------------------------------------

 

Aivotutkija Katri Saarikivi - Tekoäly, ihmisäly ja muuttuva työelämä


Maaliskuun kokouksessa kuulemme, miten muuttuva työelämä vaikuttaa ajatteluumme ja mihin ihmisaivoja työssä tarvitaan, kun tekoäly astuu kuvioihin. Muuttaako tekoäly ihmisen ajattelua? Millä tavalla aivoja käytetään työssä tehokkaimmin? Mitä on empatia ja vuorovaikutus neurotieteen näkökulmasta, ja miten tätä tietoa voisi työelämässä hyödyntää? Millä tavalla ihminen oppii tehokkaimmin ja miksi oppiminen on yksi nykytyön avaintaidoista? Katri Saarikivi on kognitiivisen neurotieteen alan tutkija, taustallaan vuosia työ- ja organisaatiopsykologian alalla.

Ilmoittaudu alta to 12.3.2020 mennessä.

Tapahtuman järjestelyistä ovat vastanneet ammatillisen kehittymisen jaostosta Juha-Pekka Onnela ja Eero Martikainen.