Sääntömääräinen syyskokous 2020 etänä

Tervetuloa osallistumaan etänä sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 22.10.2020.

Ilmoittaudu etäosallistujaksi tapahtumaan sivun pohjalla olevalla lomakkeella.

Ohjelmassa:

16:30 - 17:30 ruokailu ravintola Välke

17:30 -           Planetaario

sääntömääräinen syyskokous

Tj Miikka Seppälä

Arto Timperi

URSA:n Matti Koskinen

Tampereen URSAn Matti Koskinen pitää meille luennon aiheesta "Ensimmäinen ihminen kuussa". Kuulemme kuulennon tekniikasta, mikä pitää sisällään mm. lennon mekaniikkaa sekä rakettien tekniikkaa.

Kunniajäsenemme Arto Timperi oli 80-luvulla USA:ssa töissä entisen NASA:n insinöörin alaisuudessa, ja kyseinen pomo oli vastannut Apollo-raketin yläosasta. Timperi on luvannut kertoa muutaman sanan siitä, millaista oli tehdä töitä NASA-pomon alaisena.

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä avaa meille hieman huvipuiston tulevaisuuden suunnitelmia.

Syyskokouksessa käsittelemme sääntömääräiset asiat ja sääntömuutoksen, joka syyskuun kevätkokouksessa on esitelty ensimmäisen kerran.

Sääntömääräisen syyskokouksen esityslista

torstaina 22.10.2020 klo 17:30 Särkänniemi, Planetaario

1. Kokouksen avaus
2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen