Rapujuhla

Aika: 4.8.2017
Paikka: Frenckellin sisäpiha

Tampereen Teknillisen Seuran Rapujuhlia vietetään perjantaina 04.08.2017 ILMOITTAUDU VAIKKAPA SAMAN TIEN! (ohje löytyy alempaa)

Paikkana on Restaurant Frenckell & Piha.

Nyt kun jo toistakymmentä kertaa on vietetty RapuILTAA, on siis lopultakin tullut aika viettää Seuramme RapuJUHLAA! Tämä tarkoittaa mm. seuraavia hienoja asioita:

- tila on suurempi kuin aiemmin, jotta kaikki halukkaat pääsevät varmasti mukaan. Järjestelyjen kannalta toki on parempi mitä aikaisemmin ilmoittaudut!

- rapuja on kullekin osallistujille tarjolla enemmän kuin aiemmin! Rapujen lisäksi tarjolla tulee olemaan toinenkin ruoka.

- juomia on tarjolla saman verran kuin aiemmin (maksuun siis sisältyy alkushampanja sekä sopivat viinikaadot + janoisimmille on varattuna edullista mutta laadukasta omakustannejuomaa).

- tilaisuuden kesto on aiempia kertoja pidempi.

- raputietoutta sekä pieniä yllätyksiä on illan mittaan myös jaossa...

Kyseessä on avec –tilaisuus. Pukeutumisohjeeksi mainittakoon, että rapujuhlat ovat ”aikuisten lastenkutsut” ja lisäksi rapuja syödessä saattaa hiukan roiskua... Siis rento pukeutuminen!

Hinta: 60 euroa per osallistuja.
Aika: aloitamme kello 18:00 ja lopetamme ennen puoliyötä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: petri.rosenlof@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä mainita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ym. erityiset seikat, jotka järjestäjien toivotaan ottavan huomioon!

Tietoja tapahtumasta tullaan päivittämään myös Seuran nettisivuille. Ilmoittautuneille tulee myös sähköpostitse tietoja yksityiskohdista hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.