Rapujuhla - OSALLISTUMISOHJEET PÄIVITETTY

Aika: 4.8.2017
Paikka: Frenckellin sisäpiha

-----   Petri  vastaa mielellään kysymyksiin sähköpostitse, jos jokin asia tästä puuttuu / on jäänyt epäselväksi.

Aika: perjantai 04.08.2017 alkaen noin klo 17:30 ja päättyen ennen puoliyötä.

Paikka: Restaurant Frenckell & Piha, Frenckellinaukio 2 H, 33210 Tampere.

1)      Maksu (60 euroa per osallistuja) hoidetaan tämän linkin kautta:

2)      Tilaisuuteen on ilmoittautunut 124 henkeä. Väki sijoitetaan pääsääntöisesti pitkiin pöytiin, 12 henkeä per pöytä. Etukäteisplaseerausta EI tehdä. Kaikki löytävät varmasti mieluisaa pöytäseuraa oma-aloitteisesti, koska yhtään ikävää ihmistä ei ole tulossa paikalle. Ei jätetä ”hajurakoja”, sillä tyhjiä paikkoja ei ole tarkoitus kattaa.

3)      Hintaan sisältyy ”Rapumenu”, joka tarkoittaa ainakin seuraavia peruselintarvikkeita:

a)      tervetuliassampanja,

b)      alkukeitto (maa-artisokkakeitto),

c)       ravut (vähintään 8 kpl per henkilö, enemmänkin jos Ahti suo...) + paahtoleipää tilpehööreineen,

d)      valkoviiniä (pullot tuodaan pöytiin, kaato itseohjautuvasti),

e)      snapsi.

4)      Paikalla on myös baari, josta voi omakustanteisesti hankkia lisäjuomia. (Omien juomien tuominen ei ole tarpeellista eikä sallittua.)

5)      Alustava ohjelmarunko (kaikki ajat ovat ”noin” aikoja, paitsi viimeinen):

a)       17:30: saapuminen paikalle ja asettuminen pöytiin. Tervetuliaissampanja itseottona tarjoilijalta sisääntultaessa.

b)      18:00: järjestäjien outoa jorinaa. Asiaa mm. ravuista, esim. tuoreita tilastoja Näsijärveltä.

c)       18:45: keitto.

d)      19:30: ravut ja paahtoleipä.

e)      23:30: valomerkki.

6)      Pukeutuminen, asenne sekä yleinen olemus ynnä muu meininki:

Koska rapujuhlat ovat ”aikuisten lastenkutsut” on kaikki rentoa. Siis rento pukeutuminen, rento asenne ja hilpeä olemus ovat toivottavia. Spontaani laulaminen on jopa suositeltavaa! Kannattaa myös huomioida että koska meitä on varsin paljon, niin on väistämätöntä että kaikki eivät saa kaikkea aivan samanaikaisesti - kohtelu on silti kaikille tasapuolista ja muistanemme että jopa viikonloppuisin kärsivällisyys on hyve.

Ystävällisin terveisin.

TTS Kalastusjaosto