Joululaulutilaisuus

Aika: 10.12.2017 klo 15:00
Paikka: Kalevan laulumaja, Takojankatu 1, Tampere

Kaikille Tampereen Teknillisen Seuran jäsenille ja heidän perheilleen avoin koko perheen perinteinen joululaulutilaisuus järjestetään Kalevan Laulumajalla (Takojankatu 1, 33540 Tampere) sunnuntaina 10.12.2017 klo 15.00 - n. 16.30.

Tilaisuuden järjestävät perinteiseen tapaan Seuran nuoriso- ja kulttuurijaostot yhdessä. Ohjelmassa on tuttujen joululaulujen laulamista sekä joulupukin vierailu. Ohjelmaan mahtuu myös muutama lasten musiikki- tai muu esitys, mikäli yleisössä on halukkaita esiintyjiä. Tarjolla on glögiä sekä pientä naposteltavaa. Käynti Laulumajalle on sisäpihalta, josta löytyy myös parkkipaikkoja.

Tervetuloa yksin tai koko perheen voimalla!

Ilmoittautuminen osoitteessa https://www.tampereenteknillinenseura.fi/joululaulut/ torstaihin 7.12. mennessä. Muista ilmoittaa kaikki perheenjäsenet erikseen, jotta osaamme varata perheen pienimmille oikean määrän paketteja.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Johanna Lantto (johannalantto@iki.fi, 050-590 9480).