Joululaulutilaisuus

Aika: 1.12.2018 klo 14:30
Paikka: Kalevan laulumaja

Kalevan Laulumaja (Takojankatu 1, Tampere) lauantaina 1.12.2018 klo 14.30 - n. 16.00.

Kaikille Tampereen Teknillisen Seuran jäsenille ja heidän perheilleen avoin koko perheen perinteinen joululaulutilaisuus.

Tilaisuuden järjestävät perinteiseen tapaan Seuran nuoriso- ja kulttuurijaostot yhdessä. Ohjelmassa on tuttujen joululaulujen laulamista sekä joulupukin vierailu. Ohjelmaan mahtuu myös muutama lasten musiikki- tai muu esitys, mikäli yleisössä on halukkaita esiintyjiä.

Tarjolla on glögiä sekä pientä naposteltavaa. Käynti Laulumajalle on sisäpihalta, josta löytyy myös parkkipaikkoja.

Tervetuloa yksin tai koko perheen voimalla!

Ilmoittautuminen osoitteessa https://www.tampereenteknillinenseura.fi/joululaulut/ torstaihin 29.11. mennessä. Muista ilmoittaa kaikki perheenjäsenet erikseen, jotta osaamme varata perheen pienimmille oikean määrän paketteja.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Johanna Lantto (johannalantto@iki.fi, 050-590 9480).