Tunnista tavoitteesi - Passion test-työpaja

Aika: 26.11.2018 klo 17:00
Paikka: Pääkirjasto Metson Pihlaja-Sali

Pääkirjasto Metson Pihlaja-Sali, Maanantai 26.11. klo 17-20

(kahvia ja suolaista klo 16:30 alkaen)

Ammatillisen kehittymisen jaosto järjestää 26.11. Passion test -työpajan. Passion test on tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua kirkastamaan itsellesi, mikä on elämässäsi kaikista tärkeintä juuri nyt. Kun ymmärrät mitä tavoittelet, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi sen mukaisesti, ja lisätä näin merkityksellisyyttä sekä töissä että vapaalla. Aiemmin Tampereen Insinöörien jäsenille järjestetyssä työpajassa kaikki osallistujat kertoivat oivaltaneensa jotain uutta itselleen tärkeistä asioista työpajan aikana, ja usein ajatusprosessi tuottaa tuloksia myös sen jälkeen. Työpajan vetää Seuran jäsen Katri Koli, joka on sertifioitu Passion test -valmentaja ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Työpaja järjestetään, jos osallistujia on vähintään parikymmentä ja mukaan mahtuu maksimissaan 40 henkilöä.

Ilmoittaudu työpajaan 15.11. mennessä osoitteessa https://www.tampereenteknillinenseura.fi/tyopaja/  ja tule mukaan tunnistamaan tavoitteesi!

Tapahtuman tiedot:

• Aihe: Passion test -työpaja

• Paikka: Pääkirjasto Metso, Pihlaja-Sali

• Aika: Maanantai 26.11. klo 17-20 (kahvia ja suolaista klo 16:30 alkaen)

• Hinta: 20 eur

• Lisätietoja: Katri Koli (katri@via-nova.fi), www.via-nova.fi.