Koko perheen ulkoilupäivä

Aika: 21.2.2019 klo 11 - 14
Paikka: Niihaman maja

Niihaman maja, sunnuntai 24.2.2019 klo 11-14

Nuorisojaosto kutsuu seuran jäseniä perheineen mukaansa Niihaman majalle sunnuntaina 24.2.2019 klo 11-14 ulkoilemaan, grillaamaan makkaraa ja tikkupullaa. Rohkeimmat voivat myös kastautua avannossa ja saunoa. Niihaman maja sijaitsee hiihtoladun varrella Kaupissa. Niihamajärven jäältä löytyy luistinrata ja jääpelialue, Majalta saa lainattua potkukelkkoja jääalueen kiertämiseen. Pihassa pyörii napakelkka ja majalta voi vuokrata lainaksi lumikenkiä edullisesti. Pihasta lähtee pulkkamäki jäälle ja Majalta saa lainaan pulkkia ja liukureita. Nautitaan vapaamuotoisesti näistä ulkoilumahdollisuuksista yhdessä! Kodassa grillitulet ja hyvää seuraa klo 11-14.

Ilmoita tulostasi oheisella linkillä 17.2. mennessä, jotta osaamme varata riittävästi grillattavaa ja mehua. Ilmoita myös halukkuutesi saunomiseen.

Ilmoittautuminen: goo.gl/forms/Ekv1QFdQIJgJaVb92