Maaliskuun kuukausitapahtuma

Paikka: Pääkirjasto Metso

Tiistaina 17.3.2020 klo 17:30 Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali

Aivotutkija Katri Saarikivi - Tekoäly, ihmisäly ja muuttuva työelämä

Maaliskuun kokouksessa kuulemme, miten muuttuva työelämä vaikuttaa ajatteluumme ja mihin ihmisaivoja työssä tarvitaan, kun tekoäly astuu kuvioihin. Muuttaako tekoäly ihmisen ajattelua? Millä tavalla aivoja käytetään työssä tehokkaimmin? Mitä on empatia ja vuorovaikutus neurotieteen näkökulmasta, ja miten tätä tietoa voisi työelämässä hyödyntää? Millä tavalla ihminen oppii tehokkaimmin ja miksi oppiminen on yksi nykytyön avaintaidoista? Katri Saarikivi on kognitiivisen neurotieteen alan tutkija, taustallaan vuosia työ- ja organisaatiopsykologian alalla.

Ilmoittautuminen 12.3. mennessä: https://www.tampereenteknillinenseura.fi/maaliskuun-2020-kuukausikokous/

Maaliskuun kokouksen ajaksi järjestetään lastenhoito. Lasten ilmoittaminen hoitoon tulee tehdä jo 10.3. mennessä, ja ilmoittautuminen on sitova. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasten ilmoittaminen hoitoon: juha-pekka.onnela@iki.fi. Ilmoitathan lasten iät sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Ystävällisin terveisin,

Niina Onnela

Tampereen Teknillisen Seuran sihteeri

sihteeri@tampereenteknillinenseura.fi

puh. 0414387919

PS. Kiitos jäsenkyselyyn osallistuneille! Saimme noin 200 vastausta. Huhtikuun kirjeeseen saanemme arvonnan suoritettua ja vuosijuhlalippujen voittajat tietoomme.