ETÄKOKOUS: Huhtikuun kuukausikokous

Aika: 28.4.2020 klo 16:30 - 20:30
Paikka: Videoyhteys

28.4.2020 klo 16:30 etäkokous videoyhteydellä

Tervetuloa huhtikuun kuukausikokoukseen, joka järjestetään etäkokouksena videoyhteyden kautta. Ohjelmassa on uusien jäsenten esittelyiden lisäksi yhteenvetoa jäsenkyselytutkimuksesta: Teetimme kyselyn oman jäsenistömme lisäksi Hervannan kampuksella ja kartoitimme, miten Seuramme nähdään ulkopuolelta. Huomasimme, että tunnettuutta on syytä lisätä, nettisivut kaipaavat uudistusta ja ohjelmatarjoomamme palvelumuotoilua ja selkeytystä. Sisäinen kysely antoi meille varsin positiivisen tuloksen, ja toimintaan oltiin erittäin tyytyväisiä. Jaostotoiminnasta oltiin kiinnostuneita, ammatillista kehittymistä tukevaa ohjelmaa kaivattiin enemmän, ja osin ehkä viestinnälliseen kulmaan palautteena jokunen vastaaja oli epätietoinen, miten jaostoihin voi liittyä. Tästä syystä jo tämän kirjeen lopussa kootusti tietoja eri jaostoista, joita Seurassamme on. Kaikkiin voi vapaasti liittyä.

Tervetuloa kokoukseen!

Ilmoittaudu huhtikuun kokoukseen tästä viimeistään 24.4.2020.

Ilmoittautuneille toimitetaan linkki kokoukseen liittymiseksi myöhemmin.

Ystävällisin terveisin,

Niina Onnela