Syyskokous + avaruus

Aika: 22.10.2020 klo 16:30
Paikka: Särkänniemi ravintola Välke & Planetaario

16:30 - 17:30 ruokailu ravintola Välke

17:30 - Planetaario: sääntömääräinen syyskokous, Tj Miikka Seppälä, Arto Timperi, URSAn Matti Koskinen

Tampereen URSAn Matti Koskinen pitää meille luennon aiheesta "Ensimmäinen ihminen kuussa". Kuulemme kuulennon tekniikasta, mikä pitää sisällään mm. lennon mekaniikkaa sekä rakettien tekniikkaa.

Kunniajäsenemme Arto Timperi oli 80-luvulla USA:ssa töissä entisen NASA:n insinöörin alaisuudessa, ja kyseinen pomo oli vastannut Apollo-raketin yläosasta. Timperi on luvannut kertoa muutaman sanan siitä, millaista oli tehdä töitä NASA-pomon alaisena.

Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä avaa meille hieman huvipuiston tulevaisuuden suunnitelmia.

Syyskokouksessa käsittelemme sääntömääräiset asiat ja sääntömuutoksen, joka syyskuun kevätkokouksessa on esitelty ensimmäisen kerran.

On todennäköistä, että tapahtumasta voidaan järjestää myös etäseuraamisen mahdollistava online -lähetys.

Ilmoittaudu kasvotusten järjestettävään tapahtumaan 14.10. mennessä  tästä linkistä.

Ilmoittaudu etäosallistujaksi  19.10 mennessä tästä linkistä.