Tammikuun kuukausikokous

Aika: 28.1.2021

Tekoälyllä vuosi käyntiin

Tammikuun kuukausikokous 28.1.2021 klo 17:30-20

Tekoälyn ja ihmisälyn suhdetta muuttuvassa työelämässä pohdittiin marraskuun kokouksessa. Tammikuun kokouksessa jatkamme saman aihepiirin parissa, kun Meeri Haataja (toimitusjohtaja ja perustaja, Saidot Ltd.) kertoo näkemyksiään tekoälyn etiikasta ja siitä, millaisia mekanismeja on käytettävissä tekoälyn vastuulliseen kehittämiseen. Eurooppapatenttiasiamies Jukka Kantanen (Berggren Oy) taas pohtii tekoälyn haasteita patenttijärjestelmälle.

Tammikuun kuukausikokous järjestetään yhteistyössä Tampereen Suomalaisen Klubin kanssa. Kuukausikokous on päätetty järjestää webinaarina. Aloitamme kello 17:30 TTS kuukausikokousaiheilla eli uusien jäsenten esittäytymisillä ja puheenjohtajan tervehdyksillä alkaneeseen vuoteen. Kello 18 jatketaan yhdessä Suomalaisen Klubin kanssa tekoälyn parissa.

Tästä voit ilmoittautua kuulijaksi webinariin 25.1.2021 mennessä:

Lähetämme liittymislinkin webinaariin ilmoittautuneille viimeistään 27.1.2021.

Menestystä alkaneeseen vuoteen toivotellen,

Niina Onnela, sihteeri