Teknologiayrittäjyyspalkinto ja taustavaikuttajatunnustus on jaettu viisi kertaa.

Aikaisemmat voittajat:

2007: EcoSir Oy
(Taustavaikuttajatunnustus: Seppo Loimio, TTY:n ensimmäinen hallintojohtaja)

2008: Jonelec Oy ja sen perustaja Jouni Lahtinen
(Taustavaikuttajatunnustus: DI, toimitusjohtaja Pekka Jussila)

2010: Motive Systems Oy:n (nyk. M-Files Oy) yrittäjät
(Taustavaikuttajatunnustus: keksintöasiamies Raimo Nurminen)

2012: Hydman Oy
(Taustavaikuttajatunnustus: Pirkanmaan ELY-keskuksen kansainvälistymispäällikkö Raimo Ala-Korpi)

2013: Lymed Oy
(Taustavaikuttajatunnustus: Antti Síren)

2016: Optofidelity Oy
(Taustavaikuttajatunnustus: Demolan perustaja Jukka P.Saarinen)

Vuoden 2013 Teknologiayrittäjyyspalkinnon voittajat Lymed Oy

Teknologiayrittäjyyspalkinto

Teknologiayrittäjyyspalkinto on taas täällä!

Tampereen Teknillinen Seura ja Aamulehti etsivät jälleen pirkanmaalaista teknologia-alan menestysyritystä, jossa toteutuvat toimialarajat ylittävä ennakkoluulottomuus, innovatiivisuus, älykkyys ja kasvupotentiaali.

Nyt jo seitsemättä kertaa jaettavan Teknologiayrittäjyyspalkinnon teemoina ovat tänä vuonna työn tekemisen ja yrittäjyyden uudet toimintamallit sekä liiketoiminnan ja työn tekemisen uudistaminen digitalisaatiota käyttäen. Soveltamalla uutta ajattelua työn tekemisen muotoihin luodaan uutta kasvua kotimaahan ja kilpailukykyä globaaleille markkinoille. Palkinnon myötä Aamulehti ja TTS haluavat nostaa esiin yrityksen, jolla on raikkaita ideoita Suomen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi niin, että Suomeen ja Pirkanmaalle syntyy uusia työpaikkoja, sekä erityisesti myös korvaavia työpaikkoja perinteisiltä toimialoilta katoavien työpaikkojen tilalle.

Teknologiayrittäjyyspalkinnon lisäksi TTS jakaa erillisen taustavaikuttajatunnustuksen ansioituneelle teknologian ja sen kaupallistamisen edistäjälle.

Hakuaika on 1.10.–21.10.2018 ja hakulomake löytyy osoitteesta: aamulehti.fi/typ

Katso Aamulehden artikkelit edellisistä voittajista eli mitä kuuluu voittajille vuonna 2016:

Lymed Oy (vuoden 2013 voittaja)

M-Files Oy (vuoden 2010 voittaja)

Aamulehti tehnyt myös artikkelin palkintoraadin jäsenistä eli Mikko Kuitusta Vincit Oy:stä ja Mika Hannulasta  TTY:n rehtori