Seminaari - aiheena palvelujen johtaminen

Tervetuloa Tampereen Suomalaisen Klubin ja Tampereen Teknillisen Seuran yhdessä järjestämään avoimeen seminaariin!

Tilaisuus järjestetään Tampereen Suomalaisen Klubin Marskin salissa 7.11.2019 klo 15:00 alkaen.

Seminaarissa kuulemme mielenkiintoisen esitelmän, jonka pitää professori Lasse Mitronen aihealueella ”Palvelujen johtaminen – tuotantolähtöisyydestä palvelulähtöisyyteen”. Tämän lisäksi kuulemme samasta aihepiiristä kaksi case-puheenvuoroa: VP Timo Laitinen Sandvikilta ja GM Pertti Rauva John Deerelta.

Seminaarin jälkeen noin klo 17:30 jatkamme iltaa verkostoituen ja nauttien piirakka-salaattibuffetin antimista viinilasillisen kera. Iltapalan hinta on 20 euroa (opiskelijat 10 euroa) ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Seminaari on maksuton.

Tampereen Suomalaissa Klubissa on perusteilla uusi teknologiaan ja tieteeseen keskittyvä kerho, jonka avaustilaisuutena tämä yhdessä järjestettävä tiedeseminaari toimii. Tilaisuus on samalla TTS:n marraskuun kuukausikokous.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.