Naistoimikunta

Vuosikello Naistoimikunnan toiminnasta.

Tampereen Teknillisen Seuran Naistoimikunnan (TTSN) tarkoituksena on tukea Tampereen Teknillisen Seuran (TTS) toimintaa ja edistää yhteisöllisyyttä sekä jäsentensä välistä kanssakäymistä. Naistoimikunta järjestää säännöllistä toimintaa jäsenilleen, joita voivat olla Tampereen Teknillisen Seuran jäsenten puolisot ja naisjäsenet. Naistoimikunnan tavoitteena on tarjota enenevästi toimintaa, joka on avointa kaikille Tampereen Teknillisen Seuran jäsenille perheineen.

Naistoimikunta järjestää jäsenistönsä toiveita huomioiden mm. asiantuntijaluentoja, esitelmätilaisuuksia, tutustumiskäyntejä, opintokäyntejä, juhlia, retkiä sekä virkistäviä ja rentouttavia tapahtumia.

Esitelmöitsijöinä kokouksissa on kuultu mm. elinkeinoelämän edustajia, sosiaali- ja terveysalan sekä muoti- ja kauneudenhoitoalan asiantuntijoita ja taiteilijoita. Toiminta on ollut erittäin aktiivista ja vilkasta.

Naistoimikunnan kevätretket ovat suuntautuneet esim. Raumalle, Presidentin asuntoon Mäntyniemeen, Mäntän Serlachius museoon, viinitiloille ja taidenäyttelyihin. Tampereen Teknillisen Seuran kesäretken järjestelyistä vastaa Naistoimikunta. Retki ajoittuu perinteisesti heinäkuun ensimmäiseen viikonloppuun ja kohde valitaan joka toinen vuosi kotimaasta ja joka toinen vuosi ulkomailta.

Loppuvuoden kohokohta on kaikkien yhteinen iloinen pikkujoulu, jonka järjestelyistä ja yllätyksistä vastaa Naistoimikunnan johtokunta.

Helmikuussa juhlitaan aina arvokkaasti naistoimikunnan ja Tampereen Teknillisen Seuran yhdessä järjestämässä vuosijuhlassa.

Naistoimikunnassa on tällä hetkellä noin 120 jäsentä. Yhdistyksen toimintaa suunnittelee ja johtaa johtokunta, johon kuuluvat puheenjohtaja sekä seitsemän jäsentä.

Tervetuloa Naistoimikunnan jäseneksi ja mukaan toimintaan. Lisätietoja liittymisestä saat johtokunnan puheenjohtajalta tai sihteeriltä (tiedot alla).

Naistoimikunnan johtokunta 2019-2020:

Elina VainioPuheenjohtajaelina.vainio@hotmail.com