Teknologiayrittäjyys-palkinto

Vuoden 2013 Teknologiayrittäjyyspalkinnon voittajat Lymed Oy.

Teknologiayrittäjyyspalkinto 2023

Tampereen Teknillinen Seura ja Aamulehti tulevat järjestämään Teknologiayrittäjyyspalkinnon haun aiempien vuosien tapaan. Palkinto tullaan jakamaan Seuran juhlavuoden kunniaksi vuonna 2023. Teknologiayrittäjyyspalkinnon tarkoituksena on korostaa teknologian kehittämisen ja hyödyntämisen merkitystä yhteiskunnassamme sekä rohkaista teknologian taitajia yrittäjyyteen.

Lisätietoja: puheenjohtaja Sanna Nokelainen, puheenjohtaja@tampereenteknillinenseura.fi / p. 040-5903098

Teknologiayrittäjyyspalkinto ja taustavaikuttajatunnustus on jaettu jo vuodesta 2007.

Teknologiayrittäjyyspalkinnon aiemmin voittaneet:

2018: Modulight Oy

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠(Taustavaikuttajatunnustus: Colossal Order Oy:n toimitusjohtaja Mariina Hallikainen)

2016: Optofidelity Oy
(Taustavaikuttajatunnustus: Demolan perustaja Jukka P.Saarinen)

2013: Lymed Oy
(Taustavaikuttajatunnustus: Antti Síren)

2012: Hydman Oy
(Taustavaikuttajatunnustus: Pirkanmaan ELY-keskuksen kansainvälistymispäällikkö Raimo Ala-Korpi)

2010: Motive Systems Oy:n (nyk. M-Files Oy) yrittäjät
(Taustavaikuttajatunnustus: keksintöasiamies Raimo Nurminen)

2008: Jonelec Oy ja sen perustaja Jouni Lahtinen