Naistoimikunta

Tampereen Teknillisen Seuran Naistoimikunnan tarkoituksena on tukea Tampereen Teknillisen Seuran toimintaa sekä edistää jäsentensä välistä kanssakäymistä.

Yhdistys järjestää asiantuntijaluentoja ja esitelmätilaisuuksia, kokouksia, juhlia, opintokäyntejä, teatterikäyntejä ja retkiä. Koko jäsenistölle järjestetään tapahtumia syys-toukokuun välillä kerran kuukaudessa. Esitelmöitsijöinä kokouksissa on kuultu mm. elinkeinoelämän edustajia, sosiaali- ja terveysalan sekä muoti- ja kauneudenhuoltoalan asiantuntijoita ja taiteilijoita.

Retkiä on tehty presidentin asunnosta, Mäntyniemestä, kartanokierroksiin, viinitiloille, firmoihin ja taidenäyttelyihin. Toiminta on ollut erittäin aktiivista ja vilkasta.

Vuosittainen joulujuhla on loppuvuoden kohokohta. Arvokkaasti juhlitaan aina helmikuussa, jolloin naistoimikunta järjestää yhdessä Tampereen Teknillisen Seuran kanssa vuosijuhlan.

Yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 130 jäsentä. Jäseniksi voivat liittyä Tampereen Teknillisen Seuran jäsenten ja edesmenneitten jäsenten puolisot sekä yhdistyksen naisjäsenet. Yhdistyksen toimintaa suunnittelee ja johtaa johtokunta, johon kuuluvat puheenjohtaja sekä seitsemän jäsentä.

Haluatko liittyä jäseneksi? Ota yhteyttä johtokunnan puheenjohtajaan tai sihteeriin (tiedot alla).

Naistoimikunnan johtokunta 2018-2019
NimiTehtäväYhteystiedot