Sähköinen jäsenverkosto

Seuran ammatillisen kehittymisen jaosto järjestää jäsenille ammatilliseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen liittyviä  tapahtumia ja työkaluja, joista sähköinen jäsenverkosto on ensimmäinen.

Sähköisen jäsenverkoston tavoitteena on tukea Seuran jäsenten keskinäistä verkostoitumista. Verkostossa kukin julkaisuun suostumuksensa antanut jäsen kertoo omat osaamisalueensa ja tuntemansa teollisuuden alat, joista hän voisi jakaa tietämystään sitä tarvitseville. Mukana on myös LinkedIn-profiili, jonka kautta tietämyksestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä.

Verkosto on päätetty perustaa englanninkielisenä, jotta se palvelee myös ei-suomenkielisiä jäseniä.

Verkostoa on pilotoitu ammatillisen kehittymisen jaoston toimesta syyskuussa.

Pääset mukaan verkostoon seuraavalla tavalla:

- kirjaudu jäsenhuoneeseen - kotisivujen etusivun vasemmasta alanurkasta - sieltä löytyy myös ohjeet käyttäjätunnusten saamiseksi

- jäsenhuoneessa valitse välilehti "Electronic Membership Network" (kts. kuva alla)

- täydennä  haluamasi tiedot ohjeiden mukaisesti - joko kaikki tai vain osa

Mikäli sinulle tulee ongelmia tai kysyttävää, niin verkoston etusivulta löydät linkin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos sieltä ei löydy vastausta, niin voit laittaa viestiä seuraaville  henkilöille.

- Katri Koli (katri.koli[Z]iki.fi) tai

- Kirsi Nieminen (mail.to.kirsi[Z]gmail.com)