Enterprise 2018

Aika: 13.11.2018

Teknologiayrittäjyyspäivät ja Teknologiayrittäjyyspalkinnon luovutus Komediateatterissa (Lapintie 3).

Tampereen Teknillisen Seuran 125-juhlavuoden kunniaksi valtakunnallinen Teknologiayrittäjyyspäivä Enterprise 2018 järjestetään tänä vuonna Tampereella. Seminaarin teemana on tekoäly ja sen luomat mahdollisuudet.  Tampereen Teknillinen Seura toimii tapahtuman pääjärjestäjänä.

Ohjelmantäyteisen päivän aikana esiintymässä ovat mm. robotiikan ja tekoälyn mahdollisuuksia ja vaikutuksia eri aloihin valottava Christina Andersson, Suomen ensimmäisen väitöskirjan tekoälystä kirjoittanut Erkki Oja, sekä päivän seminaariosuuden yhteen vetävä Bruce Oreck. Päivän ohjelma ja esiintyjäesittelyt sekä linkki ilmoittautumiseen löytyvät tapahtuman verkkosivuilta (www.enterprise2018.com).