Kuulumisia tilaisuuksista

Sastamalan soutu - matkalla hyväntekoon

17.6.2017
Lauantaina 10.6.2017 soudettiin TTS:n, Tampereen Kauppaseuran, Tampereen Suomalaisen Klubin ja Tampereen Ammattiklubin kirkkovenesouturetki, joka tällä kerralla sai nimekseen "Sastamalan Soutu". Tapahtuman päätteeksi osallistujat lahjoittivat 2000 euroa Tampereen Icehearts ry:lle ja Tampereen Sotaveteraanien Huoltoyhdistys ry:lle.

Terveiset elokuvaillasta

25.4.2017
Seuran kulttuurijaosto järjesti 16.3.2017 jo kolmatta kertaa vanhojen filmien elokuvaillan elokuvateatteri Niagarassa. Illoissa on perinteisesti näytetty Tampereeseen, tekniikkaan ja muihin mielenkiintoisiin aiheisiin liittyviä vanhoja filmejä. Aiemmin on tutustuttu mm. Hämeensillan rakentamiseen, katoavaan Tampereeseen ja sotakorvauksien suorittamiseen sekä nähty, mihin veromarkkoja käytettiin 50-luvulla. Tämänkertaiset elokuvat oli saatu lainaksi museokeskus Vapriikin valokuva-arkistosta sekä Emil Aaltosen museosta (Lokomon tuotteita esitellyt filmi).

Tulevia tapahtumia