Viini- ja lauluilta

Aika: 30.10.2019 klo 18:00
Paikka: Moreenia, Valssipadonraitti 3

Keskiviikkona 30.10.2019 klo 18.00, Moreenia, Valssipadonraitti 3

Tervetuloa Tampereen Teknillisen Seuran lauluiltaan, jonka kulttuurijaosto järjestää hyväksi havaitussa paikassa Tammerkosken keskiputouksen vesivoimalaitoksen rakennuksessa (Ympäristökeskus Moreenian kokoustila, Valssipadonraitti 3).

Tarjolla on laulua ja mukavaa seurustelua sekä viiniä ja pientä purtavaa. Estradi on avoinna myös runonlausunnalle, jos joku haluaa esittää illan aikana omaa tai lainattua runotuotantoa. Illan aikana maisteltavat viinit on valinnut seuramme jäsen Matti Sievänen. Tarjoilun riittävyyden takaamiseksi keräämme illan aikana 10 euron osallistumismaksun.

Tervetuloa kaikki korkea-, matala- ja keskikulttuurin ystävät!

Ilmoittautumiset 25.10. mennessä mutta mielellään hetimmiten, koska osanottajien määrä on rajallinen tiloista johtuen www.tampereenteknillinenseura.fi/lauluilta/

PS. Varaudu laulupassintarkastukseen