Ajankohtaista

Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy kutsu syyskuun kokoukseen sekä tietoa syyskauden muistakin tapahtumista.
Tampereen Teknillinen Seura on jakanut tänä vuonna matematiikka-luonnontieteen stipendejä kaikkiaan 40 koululle. Stipendi jaettiin kaikkiin Tampereen ja kaupunkiseudun kehyskuntien yläkouluihin. Jokainen stipendi on arvoltaan 119 euroa ja sen tarkoituksena on kannustaa matemaattis-luonnontieteellisten aineiden – erityisesti pitkän matematiikan – opiskeluun.
Tampereen Teknillinen Seura lahjoitti lisää pääomaa TTY-säätiölle. Seuran jäsenet kokevat tärkeäksi tukea tamperelaista teknillistä yliopistokoulutusta ja keräsivät keskuudestaan TTY-säätiölle lahjoitettavan summan.
Tampereella teekkarit ovat näkyvää ja liikkuvaa sorttia. Aktiivinen opiskelu, Tampereen alueen elävöittäminen, pilkkeen silmäkulmassa pitäminen tai koskeen kastautuminen edellyttävät myös vastapainokseen omaa saunatilaa, jossa voidaan vaihtaa tarinoita ja latautua. Teekkarisauna Mörrimöykyn täyttäessä 20 vuotta, haluaa Tampereen Teknillinen Seura ry tukea teekkareiden liikkumista tulevaisuuden teknologioilla hankkimalla Teekkarisaunalle sähköautojen latauspisteen.
Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy kevätyleiskokouskutsu sekä tietoa kesäkauden muistakin tapahtumista.