Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy mm. kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen.
Seuran jäsenten ja sidosryhmien tiedoksi tämä yhteistyötahomme Luova Tampereen järjestämä syksyyn valoa tuova seminaari.
Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy kutsu syyskuun kokoukseen sekä tietoa syyskauden muistakin tapahtumista.
Tampereen Teknillinen Seura on jakanut tänä vuonna matematiikka-luonnontieteen stipendejä kaikkiaan 40 koululle. Stipendi jaettiin kaikkiin Tampereen ja kaupunkiseudun kehyskuntien yläkouluihin. Jokainen stipendi on arvoltaan 119 euroa ja sen tarkoituksena on kannustaa matemaattis-luonnontieteellisten aineiden – erityisesti pitkän matematiikan – opiskeluun.
Tampereen Teknillinen Seura lahjoitti lisää pääomaa TTY-säätiölle. Seuran jäsenet kokevat tärkeäksi tukea tamperelaista teknillistä yliopistokoulutusta ja keräsivät keskuudestaan TTY-säätiölle lahjoitettavan summan.