Ajankohtaista

Tampereen Teknillinen Seura r.y. (TTS) etsii pirkanmaalaista teknologia-alan kasvurakettia. Seura jakaa 10 000 euron arvoisen teknologiayrittäjyyspalkinnon neljättä kertaa. Tänä vuonna korostetaan erityisesti yritysidean ja tuotekonseptin monistettavuutta kansainvälisille markkinoille. TTS haluaa palkita yrityksen, jolla on raikkaita ideoita Suomen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi niin, että Suomeen syntyy uusia ja korvaavia työpaikkoja. Palkinnon hakuaika on 2.5 – 29.6.2012 ja voittaja julkistetaan lokakuussa 2012.
Oheisessa kuukausikirjeessä kerrotaan Seuran kevään ja kesän tapahtumista.
Ohessa Tampereen Teknillisen Seuran helmikuun kuukausikirje sekä linkit vuosijuhlien kuviin. Kuukausikirjeessä on kevään tapahtumien lisäksi tietoa Naistoimikunnan kesäretkestä.
Oheisesta tammikuun kuukausikirjeestä löytyy tietoa kevätkauden kokouksista.
Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy tietoa mm. pikkujouluista ja kevätkauden tapahtumista.