Ajankohtaista

Tampereen Teknillinen Seura on jakanut tänä vuonna matematiikka-luonnontieteen stipendejä kaikkiaan 40 koululle. Stipendi jaettiin kaikkiin Tampereen ja kaupunkiseudun kehyskuntien yläkouluihin. Jokainen stipendi on arvoltaan 119 euroa ja sen tarkoituksena on kannustaa matemaattis-luonnontieteellisten aineiden – erityisesti pitkän matematiikan – opiskeluun.
Tampereen Teknillinen Seura lahjoitti lisää pääomaa TTY-säätiölle. Seuran jäsenet kokevat tärkeäksi tukea tamperelaista teknillistä yliopistokoulutusta ja keräsivät keskuudestaan TTY-säätiölle lahjoitettavan summan.
Tampereella teekkarit ovat näkyvää ja liikkuvaa sorttia. Aktiivinen opiskelu, Tampereen alueen elävöittäminen, pilkkeen silmäkulmassa pitäminen tai koskeen kastautuminen edellyttävät myös vastapainokseen omaa saunatilaa, jossa voidaan vaihtaa tarinoita ja latautua. Teekkarisauna Mörrimöykyn täyttäessä 20 vuotta, haluaa Tampereen Teknillinen Seura ry tukea teekkareiden liikkumista tulevaisuuden teknologioilla hankkimalla Teekkarisaunalle sähköautojen latauspisteen.
Oheisesta kuukausikirjeestä löytyy kevätyleiskokouskutsu sekä tietoa kesäkauden muistakin tapahtumista.
Tampereen Teknillinen Seura r.y. (TTS) etsii pirkanmaalaista teknologia-alan kasvurakettia. Seura jakaa 10 000 euron arvoisen teknologiayrittäjyyspalkinnon neljättä kertaa. Tänä vuonna korostetaan erityisesti yritysidean ja tuotekonseptin monistettavuutta kansainvälisille markkinoille. TTS haluaa palkita yrityksen, jolla on raikkaita ideoita Suomen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi niin, että Suomeen syntyy uusia ja korvaavia työpaikkoja. Palkinnon hakuaika on 2.5 – 29.6.2012 ja voittaja julkistetaan lokakuussa 2012.