Oheisesta marraskuun kuukausikirjeestä löytyy tietoa loppuvuoden tapahtumista.
Kumpi hallitsee – ihminen vai kone? Miten teknologia mullistaa työn luonteen? Miten infoähkyä ehkäistään? Haasteena on tuottavuuden kehittäminen ja toisaalta työssä jaksaminen. Syksyn alumniseminaarissa kuulet teknologian mahdollisuuksista työn uudelleen järjestämiseksi inhimillistä näkökulmaa unohtamatta.
Oheisesta kuukausikirjeestä löydät tietoa lokakuun kuukausikokouksen mielenkiintoisesta aiheesta sekä syksyn tulevista tapahtumista. Liitteenä on myös tietoa Tampereella järjestettävästä Hiukkasfoorumin syysseminaarista.
Tampereen Teknillinen Seura ry haastaa kaikki pirkanmaalaiset järjestöt ja niiden jäsenet tukemaan teknologiaosaamista lahjoitusten voimin.
Oheisesta kuukausikirjeestä löydät tietoa syyskuun kuukausikokouksen mielenkiintoisesta aiheesta sekä syksyn tulevista tapahtumista.