Ajankohtaista

Tampereen Teknillinen Seura, yksi TTY-säätiön perustajista, haastaa jäsenensä mukaan kartoittamaan säätiön pääomaa.
Tampereen Teknillinen Seura on jakanut stipendejä TTY:n perus- ja jatko-opiskelijoille ulkomailla tapahtuvan opiskelija- ja tutkijavaihdon kustannuksiin.
Tampereen Teknillinen Seura lähes kaksinkertaisti yläkoulujen oppilaille jaettavien stipendien määrän. Tänä vuonna stipendejä jaettiin kaikkiaan 38 koululle, kun viitenä aiempana vuonna koulujen määrä oli 23. Stipendi jaettiin nyt ensimmäistä kertaa myös Tampereen kaupunkiseudun kehyskuntien yläkouluihin. Jokainen stipendi on arvoltaan 118 euroa, ja sen tarkoituksena on kannustaa matemaattis-luonnontieteellisten aineiden – erityisesti pitkän matematiikan – opiskeluun.
Oheisesta kirjeestä löytyy lisätietoa toukokuun kokouksesta sekä kesän tapahtumista.
Oheisesta kirjeestä löytyy lisätietoa kevään tapahtumista ja kampanjoista. HUOM! Lauluillan 11.5. paikka on vaihtunut. Uusi paikka on Technopolis Yliopistonrinne, Kanslerin sauna, Kalevantie 2.