Voittajat selvillä! Kutsu palkinnonjakotilaisuuteen

21.9.2013

10 000 euron arvoisen palkinnon voittaja on löytynyt. Teknologiayrittäjyyspalkinnon ja taustavaikuttajatunnustuksen saajat julkistetaan 2.10.2013 Teknologiayrittäjyyspäivillä Mindtrek -tapahtuman yhteydessä.

Tampereen Teknillisen Seuran myöntämä Teknologiayrittäjyyspalkinto jaetaan jo viidettä kertaa. Tänä vuonna palkitsemisperusteissa painotettiin erityisesti voittajayrityksen toimialat ylittävää innovatiivisuutta, kasvua ja suurta vientitoiminnan osuutta liikevaihdosta.

Teknologiayrittäjä 2013 -palkinnon ja Taustavaikuttajatunnustuksen saajat
julkistetaan Teknologiayrittäjyyspäivillä Mindtrek –tapahtumassa.

Tervetuloa palkinnonjakotilaisuuteen
keskiviikkona 2.10.2013 klo 15.15.

Finnkino Plevnaan, Sali 2
(Itäinenkatu 4, 33210 Tampere)

Palkinnonjakotilaisuus on avoin ja maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen lomakkeella tai  sähköpostitse tiedotus@tampereenteknillinenseura.fi

ETSIMME OIVALTAJAA

120-vuotias Tampereen Teknillinen Seura etsii juhlavuoden kunniaksi pirkanmaalaista teknologia-alan menestysyritystä, jossa toteutuvat toimialarajat ylittävä innovatiivisuus, kansainvälisyys ja kasvupotentiaali

Tampereen Teknillinen Seura ry (TTS) etsii jälleen pirkanmaalaista teknologia-alan menestyjää ja jakaa 10 000 euron arvoisen Teknologiayrittäjyyspalkinnon jo viidettä kertaa. Palkinnon teemana tänä vuonna ovat toimialojen rajapinnoilla tapahtuva liiketoiminta ja siten löydetyt uudet avaukset. Teknologiayrittäjyyspalkinnon myötä TTS haluaa nostaa esiin yrityksen, jolla on raikkaita ideoita Suomen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi niin, että Suomeen syntyy uusia työpaikkoja ja erityisesti myös korvaavia työpaikkoja perinteisiltä toimialoilta katoavien työpaikkojen tilalle.

Perinteiset teollisuuden alat ovat kärsineet viime vuodet Suomessa. Viime aikojen menestystarinat esimerkiksi peliteollisuudessa kuitenkin osoittavat, että Suomesta löytyy osaavia yrittäjiä ja yrityksiä: ”Haluamme kannustaa uudenlaisiin ja innovatiivisiin lähestymistapoihin yritystoiminnassa. Tahdomme palkita teknologia-alan yrityksen, joka rohkeasti yhdistää eri osaamisia ja täten saavuttaa merkittävää kilpailuetua. Palkittavaksi etsimmekin yritystä, jolla on uusia ideoita, jonka vauhti on selkeästi vertaisiaan nopeampi ja jolla on erityisen lupaavat kasvunäkymät”, toteaa Tampereen Teknillisen seuran puheenjohtaja Mika Uusi-Pietilä.

Teknologiayrittäjyyspalkinnon lisäksi TTS jakaa erillisen taustavaikuttajatunnustuksen ansioituneelle teknologian ja sen kaupallistamisen edistäjälle.

Hakuaika on 23.5 – 31.8.2013 ja voittajat julkistetaan lokakuussa 2013.

Palkinnolla kannustetaan teknologiayrittäjyyteen

Teknologiayrittäjyyspalkinnon tarkoituksena on korostaa teknologian kehittämisen ja hyödyntämisen merkitystä yhteiskunnassamme sekä rohkaista teknologian taitajia yrittäjyyteen. Palkinto jaetaan tunnustuksena ensisijaisesti Pirkanmaata koskevan merkittävän yritystoiminnan käynnistämisestä tai edistämisestä. Palkitsemisen kohteena voi olla myös teko. Valinnassa korostetaan teknologian tai sen hyödyntämisen innovatiivisuutta, yrittäjäriskien ottamista, edelläkävijyyttä, yrityksen kaupallista menestystä sekä toiminnan vakuuttavuutta.

Palkintoa voivat hakea niin pienet kuin isommat yritykset. Taustavaikuttajatunnustus voidaan myöntää myös julkisella sektorilla työskentelevälle. Kumpaankin hakuun voi ilmoittautua itse tai ilmoittautumisen voi tehdä toinen henkilö tai yhteisö.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Mika Uusi-Pietilä, Tampereen Teknillinen Seura