PERUTTU: TTSN perinteinen avec-pikkujoulu

Aika: 14.11.2020

 

Tampereen Teknillisen Seuran Avec Pikkujoulun (14.11.2020) peruutus 

 

Naistoimikunta on jo vuosikymmenten ajan järjestänyt Seuran jäsenille puolisoineen yhteisen pikkujoulun. Nyt Suomessa ja maailmalla joudutaan kuitenkin tekemään paljon poikkeuksellisia ratkaisuja ja luopumaan monista perinteisistä tapahtumista.  

 

Pirkanmaalla Covid-19 on kiihtymisvaiheessa. Viruksen hallintaan saattamiseksi asetetut suositukset ja rajoitukset estävät valitettavasti tänä vuonna monien tapahtumien järjestämisen. Pohdimme johtokunnassa asiaa tarkasti ja huolella vaihtoehtoisia järjestelyratkaisuja punniten. Lopulta kuitenkin jouduimme tekemään ratkaisun  ja luopumaan pikkujoulun järjestämisestä tällä kertaa.  

 

Seuraamme tilannetta huolella ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan muita tulevia tapahtumia turvallisuusasiat huomioiden näissä poikkeusolosuhteissa. 

 

Ystävällisin terveisin

Johtokunta / Elina Vainio, puheenjohtaja

 

--- clip ---

 

Lauantaina 14.11.2020

Tampereen Teknillisen Seuran ja Naistoimikunnan perinteinen avec pikkujoulu järjestetään mahdollisuuksien mukaan la 14.11.2020 yhteisöllisenä tapahtumana Tampereella joustavin ratkaisuin Covid-19 rajoituksia ja alueellisia ohjeistuksia noudattaen. Varaathan päivän kalenteriisi ja seuraa ystävällisesti lokakuun puolivälin jälkeen tarkentuvaa infoa TTS:n nettisivujen tapahtumista.