Health Tech – Terveysteknologiaa Tampereelta - mitä haasteita ja uusia näkökulmia terveys- ja lääketiede tuo tekniikan kehittämiselle?

  • ti 18.1.2022 klo 1820
  • Etänä

Tampereen yliopiston biolääketieteen tekniikan professori Jari Hyttinen johdattaa meidät terveysteknologian maailmaan. Saamme johdatuksen tekniikan, lääke- ja terveystieteiden yhteistyöhön, joka on yksi Tampereen yliopiston keihäänkärjistä ja voimakkaasti kasvava tutkimusala sekä monen uuden kasvuyrityksen lähde.     

Hyttinen johtaa Suomen Akatemian ja EU:n rahoittamaa huippututkimusryhmää, CBIG:tä, Computational Biophysics and Imaging Groupia. Ryhmässä biolääketieteen tekniikan insinöörit, biologit, biokemistit ja lääkärit rakentavat menetelmiä ja teknologioita solujen toimintojen mittaamiseen, kuvantamiseen ja mallintamiseen. Tämän tutkimuksen kautta on syntynyt myös start-up yrityksiä. CBIG on mukana myös Suomen Akatemian Monikudosmallinnuksen huippuyksikössä.

Tammikuun esitys on samalla aloitus kevään Health tech - teemalle, jossa tutustumme aihealueen eri tutkimusalueisiin sekä toimialan synnyttäneisiin yrityksiin. 

Kyseessä etätapahtuma.

Ilmoittaudu tästä linkistä. Ilmoittautuneille lähetetään ennen tapahtumaan liittymislinkki.